Telefoonnummer: (nl) +31 (0) 6 4416 0921 | (es) +34 (0) 6 8549 3496 email:info@thqc.nl

Wie zijn wij

Wij zijn schildersbedrijf ‘’The High Quality Company’’


THQC Vijfhuizen is een : schilder, onderhoud en afwerkingsbedrijf opgericht door eigenaar Michael Carolina (Voormalig Carolina B.V.). THQC staat voor verschillende diensten die het wil leveren op het gebied van werkzaamheden binnen de bouw en zowel particulieren als bedrijven.

Wij werken geheel in opdracht van onze klanten, denken met hen mee en wij geven vrijblijvend advies om hen tevreden klanten te laten worden.

THQC staat voor vakmanschap en vakbekwaamheid. Voor ons werk maken wij altijd gebruik van kwaliteitsmaterialen en onze ruime ervaring met het gebruik van deze materialen om tot de beste resultaten te komen.

Wij leveren naast schilderen ook timmerwerkzaamheden, onderhoud van vloeren.

Tevens kunnen wij ook voorzien in schoonmaakwerkzaamheden zowel binnen als buiten en gevelreiniging, en de aanleg van tuinen.


Wij zijn ruim 40 jaar actief binnen de bouw. Onze core-business is schilderwerk, maar naast het schilderen voeren wij verschillende andere bouwwerkzaamheden uit. Voorbeelden hier van zijn spuitwerk, stukadoren, behangen, wanddecoratiewerk en timmerwerk. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende ondernemers in de bouw. Bestaande uit: loodgieters, elektriciens, aannemers en architecten.