Telefoonnummer: (nl) +31 (0) 6 4416 0921 | (es) +34 (0) 6 8549 3496 email:info@thqc.nl

Spuitwerk

Wij leveren spuitwerk zowel binnen als buiten. Bij spuitwerk maken wij gebruik van latex om snel een verflaag op muren, plafonds en wanden aan te brengen. Latex is een muurverf met veel mogelijkheden. Zo kan in elk gewenste kleur gespoten worden. Naast kleur kan er ook een glans soort gekozen worden. Voordelen van spuitwerk zijn dat er geen aanzet te zien is, banen zijn er simpelweg niet, het is op bijna elke ondergrond aan te brengen en het is een snelle techniek om latex aan te brengen. Er bestaan voor spuitwerk verschillende spuittechnieken. Voorbeelden hiervan zijn airless-spray, aircoat, tempspray spuittechnieken.

De airless spuittechniek is een techniek die o.a. gebruikt wordt voor het spuiten van wanden en plafonds binnenshuis. Deze techniek is snel, efficiënt en levert strak werk. Deze techniek is ook te gebruiken voor buitengevels en grote oppervlaktes van bedrijfshallen en dergelijke. Bij de airless spuittechniek ontstaat wel enig nevel, daarom dient er van te voren goed afgedekt en afgeplakt te worden. Aircoat is een verfijnde techniek van airless spuiten zonder lucht. Hierdoor is er nihil spuitnevel. Deze techniek kan toegepast worden met water gedragen verf binnenshuis voor wanden, plafonds, deuren, ramen, kozijnen en elk ander object.

De tempspray techniek is net even anders dan de airless technieken. Bij deze techniek wordt de verf verwarmd en op een constante temperatuur gehouden. Verwarmd spuiten is bedoeld voor het echte schilderwerk met lakverf voor houtwerk binnenshuis. Verwarmd spuiten zorgt voor een perfecte vloei, een snelle droogtijd en een laagdikte die overeenkomt met twee kwast lagen. Doordat het verf op hogere temperatuur is, is er minder spraynevel, weinig afplakwerk nodig en kan er nauwkeuriger gewerkt worden. Dit zorgt voor een optimale dekking en het best mogelijke esthetische eindresultaat. Deze techniek is goed bruikbaar voor zowel wanden, plafonds, grote oppervlaktes als voor deuren, kozijnen en raamwerk.